Νηστίσιμα Σοκολατάκια

ΥΛΙΚΑ

200 γρ. δαμασκηνά απύρηνα «ΣΙΣΣΥ»
100 γρ. κράνμπερι
100 γρ. καρύδια
500 γρ. κουβερτούρα
100 γρ. χαλβά
2 κ. σούπας ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και προσθέτουμε και το ηλιέλαιο. Σε άλλο μπολ τρίβουμε τον χαλβά στον τρίφτη και προσθέτουμε τα κράνμπερι και τα καρύδια σπασμένα και αυτό το μείγμα το ζυμώνουμε και το πλάθουμε σε μπαλάκια. Με ένα πιρούνι τα βυθίζουμε μέσα στην κουβερτούρα και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Τα αφήνουμε να παγώσουν . Σε άλλο μπολ ανοίγουμε τα απύρηνα δαμάσκηνα και βάζουμε μέσα το καρύδι και με τον ίδιο τρόπο τα βυθίζουμε στην κουβερτούρα και
τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα.

Καλή επιτυχία !!!

Τα υλικά που χρειάζονται για τη συνταγή

  • Σουμάκ 250 gr Συσκευασία

    3.90 Στο καλάθι
  • Πιπερόριζα (Τζίντζερ) Σκόνη 500 gr Συσκευασία

    7.30 Στο καλάθι
  • Πιπέρι Λευκό 500 gr Συσκευασία

    10.00 Στο καλάθι
  • Πιπέρι – Ποικιλία Χρωμάτων Κόκκοι 500 gr Συσκευασία

    9.50 Στο καλάθι
  • Πάπρικα Γλυκιά Σκόνη 500 gr Συσκευασία

    7.20 Στο καλάθι
  • Πάπρικα Γλυκιά Σκόνη 250 gr Συσκευασία

    3.60 Στο καλάθι
  • Μπούκοβο Καυτερό 500 gr Συσκευασία

    6.40 Στο καλάθι
  • Μπούκοβο Καυτερό 250 gr Συσκευασία

    3.20 Στο καλάθι
  • Μπούκοβο Γλυκό 500 gr Συσκευασία

    6.40 Στο καλάθι
  • Μπούκοβο Γλυκό 250 gr Συσκευασία

    3.20 Στο καλάθι
  • Μπαχάρι Κόκκοι 500 gr Συσκευασία

    7.80 Στο καλάθι
  • Μοσχοκάρυδο Κόκκοι 500 gr Συσκευασία

    17.40 Στο καλάθι