ΥΛΙΚΑ
200 γρ. δαμασκηνά απύρηνα «ΣΙΣΣΥ»
100 γρ. κράνμπερι
100 γρ. καρύδια
500 γρ. κουβερτούρα
100 γρ. χαλβά
2 κ. σούπας ηλιέλαιο
Ποιότητα ΣΙΣΣΥ από το 1953
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. δαμασκηνά απύρηνα «ΣΙΣΣΥ»
100 γρ. κράνμπερι
100 γρ. καρύδια
500 γρ. κουβερτούρα
100 γρ. χαλβά
2 κ. σούπας ηλιέλαιο
Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και προσθέτουμε και το ηλιέλαιο. Σε άλλο μπολ τρίβουμε τον χαλβά στον τρίφτη και προσθέτουμε τα κράνμπερι και τα καρύδια σπασμένα και αυτό το μείγμα το ζυμώνουμε και το πλάθουμε σε μπαλάκια. Με ένα πιρούνι τα βυθίζουμε μέσα στην κουβερτούρα και τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα. Τα αφήνουμε να παγώσουν . Σε άλλο μπολ ανοίγουμε τα απύρηνα δαμάσκηνα και βάζουμε μέσα το καρύδι και με τον ίδιο τρόπο τα βυθίζουμε στην κουβερτούρα και
τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα.
Καλή επιτυχία !!!