από το 1953

ΣΙΣΣΥ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

Η Ιστορία της Εταιρείας “ ΣΙΣΣΥ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ” , αναμοχλεύεται από το 1953 στο ιστορικό κέντρο της πόλης των Σερρών, επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 1. Πρωταρχικός στόχος αποτέλεσε η επεξεργασία και πώληση Ξηρών Καρπών απ’ολόκληρο τον Κόσμο, με βασική φιλοσοφία την πίστη, αγάπη και σεβασμό στον πελάτη.

Το 1987

την επιχείρηση αναλαμβάνει η οικογένεια Εμμανουηλίδη, η οποία συνδέει το όνομα της με το εμπόριο Ξηρών Καρπών ενώ διευρύνει την ποικιλία πωλησης διαφόρων ειδών, οπως Ζαχαρώδη, Βότανα & Τσάι, Δημητριακά, Ζυμαρικά και Είδη Αλευριου στο κατάστημα της.

Σε ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο, οι Ξηροί Καρποί επεξεργάζονται και ψήνονται με απαράμμιλη Τεχνογνωσία, ύστερα από μακρόχρονη εμπειρία, προκειμένου ο καταναλωτής να απολαύσει μοναδικές και ασύγκριτες γεύσεις, ενώ στο κατάστημα έχει εγκατασταθεί νέος εξοπλισμός ψησίματος φρεσκων Ξηρών Καρπών, προκειμένου ο πελάτης να απολαμβάνει εκείνη την στιγμή την φρεσκάδα τους.

Για την Οικογένεια μας, πρωταρχικη ευχαρίστηση, αποτελεί η επαφή του πελάτη με την μοναδική γεύση των Ξηρών Καρπών, των αποξηραμένων και αντιοξειδωτικών Φρούτων, τις μοναδικές ποικιλίες Καφέ, τα γνήσια υλικά Ζαχαροπλαστικής, Μπαχαρικών και πολλών άλλων ειδών που μπορείτε να βρείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο του παρών καταστήματος.

Τώρα πια, αρκετά χρόνια αργότερα, η νέα γενιά της Οικογένειας Εμμανουηλίδη, συνεχίζει στον ίδιο ακριβώς χώρο, με σεβασμό στην μακρόχρονη παράδοση και εμπειρία προκειμένου να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Τα πρόσωπά μας

Κωνσταντούλα Εμμανουηλίδου

μητέρα Βαγγέλη Εμμανουηλίδη

Η ιστορία αυτού του καταστήματος, ξεκινάει από το 1953.

Η οικογένεια Εμμανουηλίδη δραστηριοποιείται από τον Μάιο του 1987, ως 2η γενιά, στο Λιανικό Εμπόριο πώλησης Ξηρών Καρπών, Καφέ και Ζαχαρώδη Ειδών, μέσω του καταστήματος <<ΣΙΣΣΥ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ>>, στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Βασική φιλοσοφία αποτέλεσε με τον σύζηγο μου, Φοίβο, ο σεβασμός προς τον πελάτη και η δυνατότητα παροχής ποιοτικών προιόντων.
Θεωρώ χρέος, απέναντι στην ιστορία αυτού του καταστήματος, μετά το πέρασμα 36 ετών, να προχωρήσουμε στην εξέλιξη αυτής της σχέσης εμπιστοσύνης με τον κόσμο, μέσω της 3η γενιάς και να συνεχίσουμε με τους ίδιους στόχους και τις κοινές αξίες.

Αναπαραγωγή Βίντεο
Αναπαραγωγή Βίντεο

Θεοδότη Μόνη

υπάλληλος της επιχείρησης

Ονομάζομαι Δότη Μόνη και μεγάλωσα στο κέντρο της πόλης των Σερρών. Το σπίτι μου, από μικρό παιδί, βρίσκεται στα πενήντα μέτρα από το κατάστημα "Σίσσυ Ξηροί Καρποί“.

Μου έχουν μείνει στην μνήμη οι μυρωδιές του καφέ από το κέντρο της πλατείας Κρονίου ενώ ως λάτρης των γεύσεων, λάτρευα τα φρεσκοψημένα αμύγδαλα και φουντούκια.

Πριν πέντε χρόνια εντάχθηκα στο δυναμικό αυτής της οικογενειακής επιχείρησης. Δεν θα ξεχάσω στην αρχή το άγχος, αλλά με την αγάπη, το δέσιμο και την επιμονή της οικογένειας Εμμανουηλίδη, προσαρμόστηκα με επιτυχία στον χώρο αυτού του επαγγέλματος.

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με κόσμο, κάτι που μου αρέσει πολύ, ενώ προσπαθούμε με γνώση και σεβασμό να προσφέρουμε τα προϊόντα μας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θεωρώ πως βασικό στοιχείο αυτής της επιτυχίας, είμαι το ομαδικό πνεύμα, η αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε και η αγάπη μεταξύ μας. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την αυθεντική παράδοση, μέσα από την ποιότητα και την γεύση, αυτή που θυμάμαι από τα παιδικά μου χρόνια.

Μαρία Πετρίδου

σύζυγος Βαγγέλη Εμμανουηλίδη

Ονομάζομαι Πετρίδου Μαρία και ασκώ το επάγγελμα της Γυμνάστριας. Μετά την γνωριμία μου με τον μέλλοντα σύζηγο μου, Βαγγέλη Εμμανουηλίδη, αντιλήφθηκα το πάθος και την αγάπη για αυτό που ασχολείται επαγγελματικά, μέσω της πώλησης Ξηρών Καρπών, Καφέ και Ειδών Ζαχαροπλστικής, στο κέντρο της πόλης των Σερρών.

Αυτό με ώθησε και εμένα να ενταχθώ στη συγκεκριμένη οικογενειακή επιχείρηση <<ΣΙΣΣΥ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ>> όπου αλληλεπιδρώ καθημερινά με τους πελάτες και μου δίνει την δυνατότητα να γνωρίζω τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Δοκιμάζουμε φέρνοντας νέες γεύσεις στην πόλη, όμως παράλληλα συντηρούμε και τις παραδοσιακές επιλογές. Μέσα στα χρόνια εξελιχθήκαμε και είμαστε πλέον σε θέση να εξυπηρετούμε ακόμα και τον πιο επιλεκτικό πελάτη, που αναζητά τον συνδυασμό ποιότητας και τιμής σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος σε sissynuts.gr.

Ως εκπρόσωπος της 3ης Γενιάς με τον σύζηγο μου και αντιλαμβάνοντας την ευθύνη, στόχος μας είναι η εξέλιξη της επιχέιρησης μας, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και την βελτίωση των συνθηκών παροχής υπηρεσιών του φυσικού μας καταστήματος. Η στήριξη του κόσμου μου δίνει την επιβεβαίωση πως αυτό που κάνουμε όλοι εμείς εδώ, το κάνουμε καλά και τους ευχαριστώ πολύ για αυτό.

Αναπαραγωγή Βίντεο