ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

1 πακέτο φύλλα κρούστας «ΣΙΣΣΗ»

3 αβγά

3 κούπες χυμό πορτοκάλι

3 κ. σ. ψιλό σιμιγδάλι

2 κούπες ζάχαρη,

1 μπέϊκιν

1 κούπα ηλιέλαιο

 

για το σιρόπι

2 ποτήρια ζάχαρη

3 ποτήρια νερό

1 βανίλια «ΣΙΣΣΗ»

Υλικά

  1. Βανίλια Σκόνη 50 gr Συσκευασία

  2. Μπέικιν Πάουντερ Χωρίς Γλουτένη Σκόνη 250gr συσκευασία

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά  μαζί. Ανοίγουμε τα φύλλα και  τα  κάνουμε επάλειψη με το μείγμα διπλώνουμε στην πάνω και στην κάτω πλευρά τους και τα ξανακάνουμε επάλειψη με το μείγμα. Στη συνέχεα τα σουρώνουμε και τα τοποθετούμε σε καλά βουτυρωμένο ταψί . Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα μας. Ότι μείγμα έχει περισσέψει το ρίχνουμε από πάνω στο ταψί και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 30΄

Σε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε τα υλικά για το σιρόπι και το βράζουμε μέχρι να δέσει και τέλος το σιρόπι μας ζεστό το ρίχνουμε στο ταψί μας που μόλις έχουμε βγάλει από τον φούρνο

Και η πορτοκαλόπιτα μας είναι έτοιμη !!!!

Καλή Επιτυχία!!!