“Λίγα λόγια για μάς”

Η Ιστορία της Εταιρείας “ ΣΙΣΣΥ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ” , αναμοχλεύεται από το 1953 στο ιστορικό κέντρο της πόλης των Σερρών, επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 1. Πρωταρχικός στόχος αποτέλεσε η επεξεργασία και πώληση Ξηρών Καρπών απ’ολόκληρο τον Κόσμο, με βασική φιλοσοφία την πίστη, αγάπη και σεβασμό στον πελάτη.

Το 1987 την επιχείρηση αναλαμβάνει η οικογένεια Εμμανουηλίδη, η οποία συνδέει το όνομα της με το εμπόριο Ξηρών Καρπών ενώ διευρύνει την ποικιλία πωλησης διαφόρων ειδών, οπως Ζαχαρώδη, Βότανα & Τσάι, Δημητριακά, Ζυμαρικά και Είδη Αλευριου στο κατάστημα της.

Σε ειδικά διαμορφωμένο εργαστήριο, οι Ξηροί Καρποί επεξεργάζονται και ψήνονται με απαράμμιλη Τεχνογνωσία, ύστερα από μακρόχρονη εμπειρία, προκειμένου ο καταναλωτής να απολαύσει μοναδικές και ασύγκριτες γεύσεις, ενώ στο κατάστημα έχει εγκατασταθεί νέος εξοπλισμός ψησίματος φρεσκων Ξηρών Καρπών, προκειμένου ο πελάτης να απολαμβάνει εκείνη την στιγμή την φρεσκάδα τους.

Για την Οικογένεια μας, πρωταρχικη ευχαρίστηση, αποτελεί η επαφή του πελάτη με την μοναδική γεύση των Ξηρών Καρπών, των αποξηραμένων και αντιοξειδωτικών Φρούτων, τις μοναδικές ποικιλίες Καφέ, τα γνήσια υλικά Ζαχαροπλαστικής, Μπαχαρικών και πολλών άλλων ειδών που μπορείτε να βρείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο του παρών καταστήματος.

Τώρα πια, αρκετά χρόνια αργότερα, η νέα γενιά της Οικογένειας Εμμανουηλίδη, συνεχίζει στον ίδιο ακριβώς χώρο, με σεβασμό στην μακρόχρονη παράδοση και εμπειρία προκειμένου να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Εμμανουηλίδης Ευάγγελος και ΣΙΑ ΟΕ