Αιθέριο Έλαιο Φράουλας 10 gr Συσκευασία

1.08

Το Αρωματικο Έλαιο Strawberry (Φράουλα), δίνει στο χώρο σας μία “γλυκιά” διάσταση. Κατάλληλο για “διαμόρφωση γνώμης” μεταφέρει μία αίσθηση “οικειότητας” και “γλυκύτητας” ταυτόχρονα, σε όσους παρευρίσκονται…

Σε απόθεμα

Αγοράστε αυτό το προϊόν τώρα και κερδίστε 1.08 Πόντους!

Category: SKU: el-02

Περιγραφή

Το Αρωματικο Έλαιο Strawberry (Φράουλα), δίνει στο χώρο σας μία “γλυκιά” διάσταση. Κατάλληλο για “διαμόρφωση γνώμης” μεταφέρει μία αίσθηση “οικειότητας” και “γλυκύτητας” ταυτόχρονα, σε όσους παρευρίσκονται. Η Φράουλα πέρα από τα σημαντικά διατροφικά οφέλη, αποτελεί εξαιρετικό καλλυντικό ομορφιάς. Περιέχει φυσικά τονωτικά και χρησιμοποιείται σε πολλά προϊόντα σώματος. Τονώνει και κάνει πιο απαλή την επιδερμίδα. Συσφίγγει το δέρμα, ενυδατώνει και μειώνει τις ρυτίδες.

(Βρώσιμο είδος)

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.010 kg
Brand