Φλαμούρι 100 gr Συσκευασία

2.25

Πανέμορφο φυλλοβόλο δέντρο, ανήκει στην οικογένεια των Tiliaceae, μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 30 μ ύψος, και ζει μέχρι 200 χρόνια Έχει καρδιοειδή πριονωτά σκουροπράσινα φύλλα και άνθη ανοιχτοκίτρινα με γλυκιά μυρωδιά, μελιτογώνα, κρεμαστά τα οποία εμφανίζονται στις αρχές…

Σε απόθεμα

Αγοράστε αυτό το προϊόν τώρα και κερδίστε 1.13 Πόντους!

Περιγραφή

Οφέλη: Βασικό γνώρισμα αυτού του φυτού είναι η χαλαρωτική του δράση σε συνδυασμό με τη γενική του επίδραση στο κυκλοφορικό σύστημα. Επίσης θεωρείται αντιβηχικό, σπασμολυτικό, εφιδρωτικό και ηρεμιστικό βότανο. Έχει δραστικές ουσίες και συγκεκριμένα κατά του πονοκεφάλου, του πανικού, της νευρικής ταχυπαλμίας και της υψηλής πίεσης. Το φλαμούρι είναι ευρέως γνωστό πως σε εποχικά συμπτώματα της γρίπης βοηθά σε διάφορες μορφές, με πιο κυρίαρχη και συνιστώμενη ένα παραδοσιακό γιατρικό για το κρύωμα, όπου ένα ζεστό τσάι του βοτάνου είναι σημαντικό για το κρύωμα, την ανακούφιση από το συνάχι και γενικά για τα προβλήματα των αναπνευστικών οδών.

Εκτέλεση Έκχυμα: Ρίχνετε 1 κουταλάκι γλυκού ξηρό βότανο σε 1 φλιτζάνι βραστό νερό και το αφήνετε 10 λεπτά. Πίνετε τρεις φορές την ημέρα. Για να πετύχουμε εφίδρωση σε περίπτωση πυρετού, χρησιμοποιούμε 2-3 κουταλάκια του γλυκού από το βότανο.

Συνθήκες Αποθήκευσης: Διατηρείται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

 

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.100 kg
Brand