Τσάι Πράσινο 100 gr Συσκευασία

1.30

Το πράσινο τσάι είναι πραγματικά «θαυματουργό». Αν και είναι γνωστό από αιώνες ότι το πράσινο τσάι κάνει καλό στην υγεία, μόνο πρόσφατα οι θεραπευτικές του ιδιότητες διερευνήθηκαν επιστημονικά. Είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες, αντιοξειδωτικές ουσίες που συμβάλλουν στην καταπολέμηση των…

Σε απόθεμα

Αγοράστε αυτό το προϊόν τώρα και κερδίστε 0.65 Πόντους!

Περιγραφή

Οφέλη: Το πράσινο τσάι έχει χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Σημαντικά τα οφέλη του και από τα πιο γνωστά είναι ότι ενισχύει τον μεταβολισμό λόγο μιας ουσίας που λέγεται πολυφαινόλη, η οποία εντείνει τα επίπεδα οξείδωσης του λίπους και τον ρυθμό με τον οποίο το σώμα μας μετατρέπει τα τρόφιμα σε θερμίδες. Επίσης το πράσινο τσάι βοηθά στη ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης που επιβραδύνουν την αύξηση του σακχάρου στο αίμα μετά το φαγητό. Αυτό μπορεί να αποτρέψει τις υψηλές αιχμές της ινσουλίνης και την προκύπτουσα αποθήκευση λίπους. Παράλληλα είναι ικανό να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του οισοφάγου, αλλά πιστεύεται επίσης ευρέως ότι εξουδετερώνει γενικά τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να καταστρέφει τον υγιή ιστό γύρω τους.

Εκτέλεση Έγχυμα: Για να μεγιστοποιηθούν με ασφάλεια τα οφέλη για την υγεία του πράσινου τσαγιού, συνίσταται η κατανάλωση 2 έως 3 φλιτζάνια ημερησίως.

Συνθήκες Αποθήκευσης: Διατηρείται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 0.100 kg
Brand