Τηγανόπιτα

ΥΛΙΚΑ

4 φύλλα κρούστας «ΣΙΣΣΥ»
1 κούπα σταφίδες «ΣΙΣΣΥ»
1 κούπα κασέρι
1 κούπα κεφαλοτύρι
2 μερίδες φέτα
1 κούπα ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε τις σταφίδες, το κασέρι, το κεφαλοτύρι και την φέτα.
σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ηλιέλαιο και τοποθετούμε ένα φύλλο κρούστας ανοιχτό σχεδόν από την μέση του τηγανιού και να εξέχει και το λαδώνουμε . Το ίδιο κάνουμε και από τις άλλες πλευρές και τοποθετούμε δηλαδή σταυρωτά τέσσερα φύλλα , στην μέση τοποθετούμε την γέμιση που έχουμε αναμείξει και διπλώνουμε τα φύλλα ώστε να κλείσουν οι πιτούλες μας και τις τηγανίζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Όταν ψηθεί από την μία πλευρά θα ξεκολλήσει από το τηγάνι και με την βοήθεια ενός πιάτου την γυρνάμε και την ψήνουμε και από την άλλη πλευρά .

Καλή επιτυχία !!!

Τα υλικά που χρειάζονται για τη συνταγή

  • Σουμάκ 250 gr Συσκευασία

    3.90 Στο καλάθι
  • Πιπερόριζα (Τζίντζερ) Σκόνη 500 gr Συσκευασία

    7.30 Στο καλάθι
  • Πιπέρι Λευκό 500 gr Συσκευασία

    10.00 Στο καλάθι
  • Πιπέρι – Ποικιλία Χρωμάτων Κόκκοι 500 gr Συσκευασία

    9.50 Στο καλάθι
  • Πάπρικα Γλυκιά Σκόνη 500 gr Συσκευασία

    7.20 Στο καλάθι
  • Πάπρικα Γλυκιά Σκόνη 250 gr Συσκευασία

    3.60 Στο καλάθι
  • Μπούκοβο Καυτερό 500 gr Συσκευασία

    6.40 Στο καλάθι
  • Μπούκοβο Καυτερό 250 gr Συσκευασία

    3.20 Στο καλάθι
  • Μπούκοβο Γλυκό 500 gr Συσκευασία

    6.40 Στο καλάθι
  • Μπούκοβο Γλυκό 250 gr Συσκευασία

    3.20 Στο καλάθι
  • Μπαχάρι Κόκκοι 500 gr Συσκευασία

    7.80 Στο καλάθι
  • Μοσχοκάρυδο Κόκκοι 500 gr Συσκευασία

    17.40 Στο καλάθι