Τηγανόπιτα

ΥΛΙΚΑ

4 φύλλα κρούστας «ΣΙΣΣΥ»
1 κούπα σταφίδες «ΣΙΣΣΥ»
1 κούπα κασέρι
1 κούπα κεφαλοτύρι
2 μερίδες φέτα
1 κούπα ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Αναμειγνύουμε τις σταφίδες, το κασέρι, το κεφαλοτύρι και την φέτα.
σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ηλιέλαιο και τοποθετούμε ένα φύλλο κρούστας ανοιχτό σχεδόν από την μέση του τηγανιού και να εξέχει και το λαδώνουμε . Το ίδιο κάνουμε και από τις άλλες πλευρές και τοποθετούμε δηλαδή σταυρωτά τέσσερα φύλλα , στην μέση τοποθετούμε την γέμιση που έχουμε αναμείξει και διπλώνουμε τα φύλλα ώστε να κλείσουν οι πιτούλες μας και τις τηγανίζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Όταν ψηθεί από την μία πλευρά θα ξεκολλήσει από το τηγάνι και με την βοήθεια ενός πιάτου την γυρνάμε και την ψήνουμε και από την άλλη πλευρά .

Καλή επιτυχία !!!

Τα υλικά που χρειάζονται για τη συνταγή

  • Καραμέλες Βουτύρου με Γέμιση Σοκολάτας με Γλυκαντικά 80 gr Συσκευασία

    1.60 Στο καλάθι
  • Καραμέλες με άρωμα Ευκαλύπτου με Γλυκαντικά 80 gr Συσκευασία

    1.60 Στο καλάθι
  • Άλειμμα Αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη 250 gr Συσκευασία

    4.90 Στο καλάθι
  • Κάρυ 500 gr Συσκευασία

    6.50 Στο καλάθι
  • Κάρυ 250 gr Συσκευασία

    3.25 Στο καλάθι
  • Κουρκουμάς 500 gr Συσκευασία

    6.50 Στο καλάθι
  • Κουρκουμάς 250 gr Συσκευασία

    3.25 Στο καλάθι
  • Πιπέρι Μαύρο Σκόνη 500 gr Συσκευασία

    8.00 Στο καλάθι
  • Πιπέρι Μαύρο Σκόνη 250 gr Συσκευασία

    4.00 Στο καλάθι
  • Λευκό μεγάλο Λουλούδι Βάφλας (τεμ).

    0.60 Στο καλάθι
  • Μπλε μεσαίο Λουλούδι Βάφλας (τεμ).

    0.40 Στο καλάθι
  • Ροζ μεσαίο Λουλούδι Βάφλας (τεμ).

    0.40 Στο καλάθι