ΥΛΙΚΑ
4 φύλλα κρούστας «ΣΙΣΣΥ»
1 κούπα σταφίδες «ΣΙΣΣΥ»
1 κούπα κασέρι
1 κούπα κεφαλοτύρι
2 μερίδες φέτα
1 κούπα ηλιέλαιο
Ποιότητα ΣΙΣΣΥ από το 1953
ΥΛΙΚΑ
4 φύλλα κρούστας «ΣΙΣΣΥ»
1 κούπα σταφίδες «ΣΙΣΣΥ»
1 κούπα κασέρι
1 κούπα κεφαλοτύρι
2 μερίδες φέτα
1 κούπα ηλιέλαιο
Αναμειγνύουμε τις σταφίδες, το κασέρι, το κεφαλοτύρι και την φέτα.
σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο ηλιέλαιο και τοποθετούμε ένα φύλλο κρούστας ανοιχτό σχεδόν από την μέση του τηγανιού και να εξέχει και το λαδώνουμε . Το ίδιο κάνουμε και από τις άλλες πλευρές και τοποθετούμε δηλαδή σταυρωτά τέσσερα φύλλα , στην μέση τοποθετούμε την γέμιση που έχουμε αναμείξει και διπλώνουμε τα φύλλα ώστε να κλείσουν οι πιτούλες μας και τις τηγανίζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Όταν ψηθεί από την μία πλευρά θα ξεκολλήσει από το τηγάνι και με την βοήθεια ενός πιάτου την γυρνάμε και την ψήνουμε και από την άλλη πλευρά .
Καλή επιτυχία !!!