Γαλακτομπούρεκο με Κανταΐφι

ΥΛΙΚΑ

Υλικά: 500 γρμ. Κανταίφι ¨ΣΙΣΣΥ"
Κρέμα:
1 1/2 κούπα γάλα
1 φλυτζανάκι του καφέ ψιλό συμιγδάλι
1 φλυτζανάκι ζάχαρη
1 κ.σ φυτίνη
1 πακέτο βούτυρο
2 αβγά
Σιρόπι:
2 κούπες νερού
2 κούπες ζάχαρη
1 βανίλια
2 κ.σ γλυκόζη

Εκτέλεση

Κόβουμε το κανταίφι και σε βουτυρωμένο ταψί, τοποθετούμε το μισό κανταίφι και το μισό λιωμένο βούτυρο.
Αναμειγνύουμε σε κατσαρόλα την κρέμα με το γάλα με την ζάχαρα και το σιμιγδάλι και το βούτυρο.
Αφού το μείγμα γίνει κρέμα, προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε στο ταψί με το κανταίφι, την κρέμα και από πάνω το άλλο μισό κανταίφι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και το σιρόπι κρύο, το κανταίφι ζεστό και στο τέλος σιροπιάζουμε.
Σιρόπι

Καλή επιτυχία !!!

Τα υλικά που χρειάζονται για τη συνταγή

  • Φυσικό Έλαιο Καρύδας (βρώσιμο) 100 ml Συσκευασία

    5.60 Προσθήκη στο καλάθι
  • Κουφέτο ζαχαρώδη διακοσμητικό, μωβ 500 gr Συσκευασία

    13.20 Προσθήκη στο καλάθι
  • Κουφέτο ζαχαρώδη διακοσμητικό, μωβ 250 gr Συσκευασία

    6.60 Προσθήκη στο καλάθι
  • Κουφέτο ζαχαρώδη διακοσμητικό, μωβ 100 gr Συσκευασία

    2.64 Προσθήκη στο καλάθι
  • Ξύσμα Σοκολάτα Υγείας 55% Κακάο 500 gr Συσκευασία

    8.95 Προσθήκη στο καλάθι
  • Ξύσμα Σοκολάτα Υγείας 55% Κακάο 250 gr Συσκευασία

    4.47 Προσθήκη στο καλάθι
  • Ξύσμα Σοκολάτα Υγείας 55% Κακάο 100 gr Συσκευασία

    1.79 Προσθήκη στο καλάθι
  • Μαλλί της Γριάς γεύση Τσιχλόφουσκα 20 gr Συσκευασία

    0.70 Προσθήκη στο καλάθι
  • Μαλλί της Γριάς γεύση Φράουλα 20 gr Συσκευασία

    0.70 Προσθήκη στο καλάθι
  • Παραδοσιακό Λικέρ Τραιαντάφυλλο Πούλιου, 350 gr Φιάλη

    6.30 Προσθήκη στο καλάθι
  • Παραδοσιακό Λικέρ Μέντα Πούλιου, 350 gr Φιάλη

    6.30 Προσθήκη στο καλάθι
  • Παραδοσιακό Λικέρ Μέντα Πούλιου, 350 gr Φιάλη

    6.30 Προσθήκη στο καλάθι