Γαλακτομπούρεκο με Κανταΐφι

ΥΛΙΚΑ

Υλικά: 500 γρμ. Κανταίφι ¨ΣΙΣΣΥ"
Κρέμα:
1 1/2 κούπα γάλα
1 φλυτζανάκι του καφέ ψιλό συμιγδάλι
1 φλυτζανάκι ζάχαρη
1 κ.σ φυτίνη
1 πακέτο βούτυρο
2 αβγά
Σιρόπι:
2 κούπες νερού
2 κούπες ζάχαρη
1 βανίλια
2 κ.σ γλυκόζη

Εκτέλεση

Κόβουμε το κανταίφι και σε βουτυρωμένο ταψί, τοποθετούμε το μισό κανταίφι και το μισό λιωμένο βούτυρο.
Αναμειγνύουμε σε κατσαρόλα την κρέμα με το γάλα με την ζάχαρα και το σιμιγδάλι και το βούτυρο.
Αφού το μείγμα γίνει κρέμα, προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε στο ταψί με το κανταίφι, την κρέμα και από πάνω το άλλο μισό κανταίφι.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς και το σιρόπι κρύο, το κανταίφι ζεστό και στο τέλος σιροπιάζουμε.
Σιρόπι

Καλή επιτυχία !!!

Τα υλικά που χρειάζονται για τη συνταγή

  • Σουμάκ 250 gr Συσκευασία

    3.90 Στο καλάθι
  • Πιπερόριζα (Τζίντζερ) Σκόνη 500 gr Συσκευασία

    7.30 Στο καλάθι
  • Πιπέρι Λευκό 500 gr Συσκευασία

    10.00 Στο καλάθι
  • Πιπέρι – Ποικιλία Χρωμάτων Κόκκοι 500 gr Συσκευασία

    9.50 Στο καλάθι
  • Πάπρικα Γλυκιά Σκόνη 500 gr Συσκευασία

    7.20 Στο καλάθι
  • Πάπρικα Γλυκιά Σκόνη 250 gr Συσκευασία

    3.60 Στο καλάθι
  • Μπούκοβο Καυτερό 500 gr Συσκευασία

    6.40 Στο καλάθι
  • Μπούκοβο Καυτερό 250 gr Συσκευασία

    3.20 Στο καλάθι
  • Μπούκοβο Γλυκό 500 gr Συσκευασία

    6.40 Στο καλάθι
  • Μπούκοβο Γλυκό 250 gr Συσκευασία

    3.20 Στο καλάθι
  • Μπαχάρι Κόκκοι 500 gr Συσκευασία

    7.80 Στο καλάθι
  • Μοσχοκάρυδο Κόκκοι 500 gr Συσκευασία

    17.40 Στο καλάθι