ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα πτι μπερ
1 φυτική σαντιγύ
1 ζαχαρούχο γάλα
4 κ. σ. πραλίνα «ΣΙΣΣΥ»
Ποιότητα ΣΙΣΣΥ από το 1953
ΥΛΙΚΑ
2 πακέτα πτι μπερ
1 φυτική σαντιγύ
1 ζαχαρούχο γάλα
4 κ. σ. πραλίνα «ΣΙΣΣΥ»
Χτυπάμε σε ένα μπολ την φυτική σαντιγί και στην συνέχεια ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα και την πραλίνα και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας . Σε ένα σκεύος κατάψυξης τοποθετούμε μεμβράνη και στρώνουμε τα μισά πτι μπερ στην συνέχεια ρίχνουμε το μείγμα μας και από πάνω τοποθετούμε τα υπόλοιπα πτι μπερ. Τοποθετούμε το σκεύος μας με το υλικό στην κατάψυξη για 3 ώρες . Το βγάζουμε από την κατάψυξη και το κόβουμε στο μέγεθος του πτι μπερ και σερβίρουμε τα ατομικά σάντουιτς παγωτού .
Καλή απόλαυση & Καλή επιτυχία !!!