ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό Βούτυρο "ΣΙΣΣΥ"
200 γρμ. Άχνη "ΣΙΣΣΥ"
3 κρόκοι Αυγών
200 γρμ. Αμύγδαλα λευκά ψημένα ανάλατα Περλέ "ΣΙΣΣΥ"
1 φλυντζάνι του καφέ ανθόνερο
8 καψουλάκια Βανίλια "ΣΙΣΣΥ"
1 κουταλάκι γλυκού σόδα "ΣΙΣΣΥ"
1 κιλό αλεύρι
Ποιότητα ΣΙΣΣΥ από το 1953
ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλό Βούτυρο "ΣΙΣΣΥ"
200 γρμ. Άχνη "ΣΙΣΣΥ"
3 κρόκοι Αυγών
200 γρμ. Αμύγδαλα λευκά ψημένα ανάλατα Περλέ "ΣΙΣΣΥ"
1 φλυντζάνι του καφέ ανθόνερο
8 καψουλάκια Βανίλια "ΣΙΣΣΥ"
1 κουταλάκι γλυκού σόδα "ΣΙΣΣΥ"
1 κιλό αλεύρι
Χτυπάμε πολύ καλά το βούτυρο με την άχνη και μετά προσθέτουμε τους κρόκους, τη σόδα, τα αμύγδαλα και την βανίλια και ψήνουμε για 10΄ περίπου.
Στο τέλος πασπαλίζουμε με το ανθόνερο και την άχνη.
Καλή επιτυχία !!!