1 ποτήρι δυόσμο
2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ξύλο κανέλας «ΣΙΣΣΥ»
500γρ κονιάκ
1 σφηνάκι βότκα ή ουίσκι
Ποιότητα ΣΙΣΣΥ από το 1953
1 ποτήρι δυόσμο
2 ποτήρια νερό
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ξύλο κανέλας «ΣΙΣΣΥ»
500γρ κονιάκ
1 σφηνάκι βότκα ή ουίσκι
Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό , τη ζάχαρη και το ξυλαράκι κανέλας και τα βράζουμε για 7 λεπτά και μέχρι να βγάλει χρώμα . Στραγγίζουμε αμέσως , γιατί αν μείνει περισσότερη ώρα ο δυόσμος μέσα θα πικρίσει και αφού κρυώσει προσθέτουμε το κονιάκ ή το τσίπουρο και το δοκιμάζουμε για να δούμε πόσο δυνατό το θέλουμε . Έπειτα από 10 μέρες προσθέτουμε ένα σφηνάκι ουίσκι ή βότκα και έχουμε έτοιμο ένα υπέροχο λικέρ . Στην υγειά μας !!!