ΜΠΑΤΟΝ ΣΑΛΕ

4 αβγά

1 κούπα διάφορα κασέρια- τυριά

1 κούπα σπορέλαιο

3 κούπες φαρίνα

125γρ. βούτυρο

1 αβγό για επάλειψη

μαυροκούκι «ΣΙΣΣΥ»

Υλικά

  1. Βανίλια Σκόνη 50 gr Συσκευασία

  2. Μπέικιν Πάουντερ Χωρίς Γλουτένη Σκόνη 250gr συσκευασία

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ βάζουμε τα 4 αβγά , τα τυριά , το σπορέλαιο, το βούτυρο, την φαρίνα και τέλος το μαυροκούκι και τα ζυμώνουμε καλά . Στην συνέχεια πλάθουμε το ζυμάρι μας σε μπαστουνάκια τα πασπαλίζουμε με επιπλέον μαυροκούκι , τα αλείφουμε με το επιπλέον αβγό και τα ψήνουμε στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 20΄.

Καλή επιτυχία !!!