Προφιτερόλ κ. Στέλλας

1 λίτρο Γάλα
5 κουταλιές σούπας Κακάο ΙΟΝ 100 γρμ. ¨ΣΙΣΣΥ¨
1 κούπα ζάχαρη
1 κουταλιά σούπας φρέσκο βούτυρο
3 αβγά και 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη
Σου και 5 κουταλιές σούπας Νισεστέ ¨ΣΙΣΣΥ¨
1 φυτική Συνταγή

Υλικά

  1. Βανίλια Σκόνη 50 gr Συσκευασία

  2. Μπέικιν Πάουντερ Χωρίς Γλουτένη Σκόνη 250gr συσκευασία

Εκτέλεση

Χτυπάμε την φυτική συνταγή και γεμίζουμε τα Σου σε κατσαρόλα. Βάζουμε το μισό γάλα, το κακάο, την ζάχαρη και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Στο άλλο μισό διαλύουμε τον νισεστέ και αφού κάψει το γάλα, το προσθέτουμε στη κατσαρόλα και τα ανακατεύουμε για να γίνει κρέμα. Στη συνέχεια, αφού αποσύρουμε το μείγμα από την φωτιά, έχουμε χτυπήσει στο μίξερ τα 3 αβγά με τις 5 κουταλιές σούπας ζάχαρη καλά και τα προσθέτουμε αμέσως στη ζεστή κρέμα και τα ανακατεύουμε. Αφού ομογενοποιηθεί το μείγμα, προθέτουμε το φρέσκο βούτυρο και σερβίρουμε στα μπολ.

Καλή επιτυχία !!!