Αιθέριο Έλαιο Σοκολάτας Συσκευασία

1.216.05

Η αποστολή του προϊόντος γίνεται μέσω πλαστικού δοχείου, λόγω ανθεκτικότητας, κατά την διάρκεια αποστολής.

Βάρος Μ/Δ
Brand

Ποσότητα

10 γραμμάρια, 20 γραμμάρια, 50 γραμμάρια

Κωδικός προϊόντος: elq-09 Κατηγορία: Ετικέτα:
Περιγραφή
Τα αιθέρια έλαια συχνά χρησιμοποιούνται για Ζαχαροπλαστική χρήση. Επίσης συμβάλλουν στη παραγωγή καλλυντικών, αρωμάτων και φαρμάκων. Το έλαιο Σοκολάτας μεταφέρει την πλούσια, γεμάτη γεύση και άρωμα της σοκολάτας σε όλα σας τα καλλυντικά ή/και γλυκίσματα. Πλούσια και γλυκιά, η σοκολάτα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα αρώματα καλλυντικών. Ικανό να χρησιμοποιηθεί για την προσθήκη αρώματος σε κρέμες προσώπου και κρέμες σοκολάτας.
(Βρώσιμο είδος)
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος Μ/Δ
Brand

Ποσότητα

10 γραμμάρια, 20 γραμμάρια, 50 γραμμάρια

Μεταφορικά

Δωρεάν για όλη την Ελλάδα παραγγελίες άνω των 45,00€ και βάρους μέχρι 5 κιλά.

Η αποστολή των προϊόντων από 10 κιλά γίνεται μέσω Μεταφορικής Εταιρίας
Η αποστολή των προϊόντων από 0 έως 10 κιλά γίνεται μέσω της εταιρίας που εσείς θα επιλέξετε στο καλάθι και ισχύουν οι παρακάτω χρεώσεις:


0-2 ΚΙΛΑ: 2,70 €
2-3 ΚΙΛΑ: 3,70 €
3-4 ΚΙΛΑ: 4,70 €
4-5 ΚΙΛΑ: 5,70 €
5-6 ΚΙΛΑ: 6,70 €
6-7 ΚΙΛΑ: 7,90 €
7-8 ΚΙΛΑ: 9,00 €


0-2 ΚΙΛΑ: 2,70 €
2-3 ΚΙΛΑ: 3,40 €
3-4 ΚΙΛΑ: 4,10 €
4-5 ΚΙΛΑ: 4,80 €
5-6 ΚΙΛΑ: 5,50 €
6-7 ΚΙΛΑ: 6,20 €
7-8 ΚΙΛΑ: 6,90 €
8-9 ΚΙΛΑ: 7,60 €
9-10 ΚΙΛΑ: 8,30 €

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ